Uzman Kadro

Çocukları mutlu etmek ve sağlıklı bireyler yetiştirmek oldukça zor bir görevdir. Bu görevi 11 yıldır yapmış olmanın, büyük bir aile olmanın gururunu yaşıyoruz. Deneyimli ve uzman kadromuzla geleceğimizin yapı taşlarını oluşturuyoruz.

Daha Fazla

Sağlıklı Besleniyoruz

Okul öncesi dönem yetişkinlik için temel oluşturan pek çok alışkanlığın geliştirildiği bir dönemdir. Bu dönemde yeterli ve dengeli beslenme kadar, iyi geliştirilmiş sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmek de önemlidir. Okul öncesi sağlıklı beslenme çocuğun bedensel ve zihinsel yönden güçlü olmasını sağlar.

Daha Fazla

Aktif Öğrenme

Aktif öğrenme, öğrenciyi tüm eğitim hayatı boyunca aktif kılan bir öğrenme şeklidir. “Aktif öğrenme sürecinin okul öncesi eğitim kurumlarından itibaren uygulanması erken çocukluk dönemindeki çocukların belirmekte olan beceri ve yeteneklerini sonuna kadar kullanmaları için olanak sağlar.

Daha Fazla

Mavi İnci Anaokuluna
Hoşgeldiniz

“KOLLARINI SONSUZCA AÇ BİR ÇOCUK KUCAKLAYACAKSAN” sloganıyla Mavi İnci ailesi olarak 2008 yılında eğitim öğretime başladık. 16 yıllık tecrübemizle çocuklarımızı ilkokula ve hayata hazırlıyoruz.

DAHA FAZLASI

Eğitim ve Etkinliklerimiz

Kollarını sonsuzca aç, bir çocuk kucaklayacaksan.

Türkçe Ana Dil Etkinliği

Öğrencilerin dil becerilerinin gelişmesini ve yeni bilgileri edinmelerini içeren bir süreçtir.

Sanat Etkinlikleri

Bu çalışmalar, çocuklarda el-göz koordinasyonunu destekler. El becerilerini geliştirir. 

Yoğurma Etkinlikleri

Bu çalışmalar çocukların ince motor kaslarını geliştirir. Çocukları yaratıcılığa sevk eder. Yaratıcı düşünme yeteneğini geliştirir. 

Oyun ve Hareket

En doğal öğrenme ortamıdır. Çünkü oyun, çocuğun duyduklarını, gördüklerini sınayıp denediği, öğrendiklerini pekiştirdiği bir deney alanıdır.

Hikaye Teknikleri

Okul öncesi eğitiminde hikaye etkinlikleri çocukların dil gelişiminin desteklenmesi ve okuma yazmaya karşı olumlu tutum sergilemeleri açısından önemlidir. Farklı hikaye okuma teknikleriyle hikaye çalışmalarının yapılması çok önemlidir.

Müzik Etkinliği

Erken yaşta müzik eğitimine başlanmasının ana hedefi profesyonel müzisyen yetiştirmek değil, çocukta etkin ve sağlıklı bir gelişimi elde edebilmektir. Zamanla aktifleşir. Müzik, başta dil gelişimi olmak üzere, sosyal duygusal gelişime katkıda bulunmaktadır.

Fen Doğa Çalışmaları

Okul öncesi dönemdeki çocuklar meraklı, araştırıcı ve sorgulayıcıdırlar. Bu etkinlikler sayesinde çocuklar, sözel iletişim becerilerinin gelişmesi, bağımsız düşünme ve yorumlama yeteneklerinin gelişmesi, zihinsel bakımdan uyarılmaları, çevreye karşı daha duyarlı hale gelmeleri gibi alanlarda desteklenmektedirler

Bilişsel Etkinlik Çalışmaları

Görsel algılama çalışmaları, el göz koordinasyonu, şekil zemin ayrımı, şekil sabitliği, mekansal ilişkiler, işitsel algı çalışmaları, fonolojik farkındalık, dikkat ve bellek çalışmaları, temel kavram çalışmaları, problem çözme çalışmaları, el becerisi çalışmaları.

Drama Etkinlikleri

Drama çocukların hayal güçleri ve yaratıcılıklarını destekleyen, yaşantı yoluyla öğrenmelerini sağlayan bir yöntemdir ve bir eğitim yöntemi olarak dramanın amacı, çocukta doğuştan var olan yaratıcılığı geliştirmektedir.

Velilerimizden Yorumlar

NEDEN ?

MAVİ İNCİ ANAOKULU

0

Yıllık Deneyim

0

Uzman Personel

0

Mezun Öğrenci

0

Aktif Öğrenci

2022-2023 KAYITLARIMIZ BAŞLADI

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı kayıtlarımız başlamıştır. Erken kayıt avantajlarından faydalanmak için bizimle iletişime geçin.

Duyurular

Uyum Sürecinde Yapılacaklar
Uyum Sürecinde Yapılacaklar

Ailenin göstereceği kararlılık, sabır, okul öncesi eğitime ve başladığı…

Anaokuluna Uyum Süreci
Anaokuluna Uyum Süreci

Anaokuluna başlama olayı çocuğun toplumsallaşma sürecinde çok önemli…

Çocuğum neden anaokuluna gitmeli?
Çocuğum neden anaokuluna gitmeli?

Okul öncesi eğitim 3 ile 6 yaş arasını kapsamaktadır. Üç yaşına…